Politika Zasebnosti

Kdo smo

Naslov naše spletne strani je: https://lzgp.si.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj

Komentarji

Kadar obiskovalci objavijo komentarje na tej strani, zberemo podatke ki so prikazani v komentarjih, obiskovalčev IP in sporočlo od brskalniškega agenta, da lahko zaznamo spam.

Anonimni niz besed (znan kot hash) bo mogoče posredovan storitvi Gravatar, da prevemo če ga uporabljate. Gravat varnostna politka je na voljo tukaj: https://automattic.com/privacy/ . Ko odobrite vaš komentar, je vaša profilna slika vidna publiki v kontekstu vašega komentarja.

Mediji

V kolikor nalagete slike na spletno stran, se izognite nalaganju slik z vdelano lokacijo (EXIF GPS). Obiskovalci lahko prenesejo in izvozijo katerekoli podatke o lokacijah iz slik na tej spletni strani.

Kontaktni obrazec

V kolikor uporabite kontaktni obrazec, zbiramo podatke o vašem imenu in priimku, spletnem naslovu in IP naslovu.  S temi podatki odvrnemo spam obiskovalce in preverimo legitimnost sporočila.

Piškotki

V kolikor objavite komentar na naši spletni strani, se strinjate s shranjevanjem vašega imena, epoštnega naslova in spletne strani v piškotke. Ti so za vašo priročnost, da vam ni potrebno ponovno vnašati podatkov, ko ponovno objavljate komentar. Ti piškotki bodo shranjeni eno leto.

V kolikor imate račun s katerim se prijavljate na to spletno stran, bomo napravili piškotek ki bo določal ali vaš brskalnik lahko sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje nobenih osebnih podatkov in je izbrisan ko zaprete brskalnik.

Kadar se prijavite, bomo prav tako nastavili piškotke ki bodo shranili vaše prijavne podatke in vaš izbor nastavitev na zaslonu. Prijavni piškotki bodo shranjani za dva dneva in pišktki z nastavitvami za eno leto. V kolikor izberete “Zapomni si me “, bo vaša prijava ostala aktivna za dva tedna. V kolikor se odjavite, bo prijavni piškotek izbrisan.

V kolikor urejate ali objavljate članek, bo dodaten piškotek shranjen v vašem brskalniku. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in samo prikazuje ID članka ki ste ga urejali. Poteče čez en dan.

Vdelana vsebina iz drugih spletnih mest

Strani in članki na tej spletni strani lahko vsebujejo vdelano vsebino (videe, slike, članke, itd.). Vključena vsebina z drugih spletnih mest se obnaša popolnoma enako kot da bi obiskovalec obiskal to spletno stran.

Te spletne strani mogoče zbirajo podatke o vas, zbirajo piškotke, vdelujejo dodatne sledilce in nadzorujejo vašo interakcijo z vključeno vsebino.

Analitike

Who we share your data with

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Your contact information